Vajas kifli (Limara)
Hozzávalók:
1 nm. só
1 ek. ecet
1 ek. cukor
60 dkg BL 80 liszt
10 dkg vaj
2,5 dkg élesztő
2 ek. burgonyapehely ( elhagyható)
Az eredmény remek lett, kissé édeskés, intenzíven vajas íz.
Hozzászólások
Hozzászólások megtekintése
Koszi receptet, vajon hany fok lehet a 8-as fokozat?
Re: megazsuzska@aol.com
(Ginakonyhaja, 2013.03.25 08:00)
Kedves Zsuzsanna!
Talán 200-220 fokot javasolnék.
És még ajánlanám, hogy dagasztás közben kóstold meg, mert nekem kicsit sótlan volt az íze. Ha úgy érzed, tegyél bele még sót majd!
Sok sikert!
megazsuzska@aol.com
(Zsuzsanna Tomlinson, 2013.03.23 20:32)