Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Házi krémsajt (Sütis néne sütödéje)

2011.01.16

KépA receptet Sütis néne receptje alapján készült, aki Gesztenyénél találta ezt a mennyei házi krémsajt receptet.

 Hozzávalók:
2 nagy pohár 20%-os tejföl
1 nagy pohár joghurt

1 nagy pohár kefír
a végén ízesítéshez kevés só, (őrölt bors, egyéb friss zöldfűszer)


A hozzávalókat a fűszerek kivételével összekeverjük és beleöntjük egy áteresztő anyagba-én ruhapelenkát használtam.

Egy tálat teszünk alá és így hagyjuk lecsöpögni. Én dél körül kezdtem készíteni, másnap reggelig csöpögött a hideg spájzban.

Ezután kiszedjük a krémet és összekeverjük a fűszerekkel.
Hűtőben tárolandó.
 
Én csak ennek az adagnak a felét készítettem most el, de így is elég nagy adag lett belőle.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.